Maansiirtotyöt Taipalsaaressa ja muualla Etelä-Karjalassa

JST-Urakointi Oy:n kalustolla onnistuvat myös haastavat maansiirtotyöt. Toimimme Etelä-Karjalassa, muun muassa Taipalsaarella ja Savitaipaleella. Toteuttamiimme maansiirtotöihin voivat kuulua erilaiset kaivuut ja raivaukset. Myös pihojen kunnostamiseen liittyvät maansiirtotyöt onnistuvat meiltä!

Maansiirtotyöt rakentajalle, remontoijalle tai pihan laittajalle

Rakentamiseen liittyvät pohjatyöt on syytä hoitaa kunnolla, jotta ongelmia ei tule myöhemmin. Hoidamme pohjatöihin liittyvät maansiirrontyöt sovitusti ja ammattitaidolla. Samalla hoidamme myös salaojien kaivuut ja erilaiset pihan muokkaukseen kuuluvat maansiirrontyöt. 

Maa-aineksen kuljetus

Kalustomme on pätevää ja hyvin toimivaa, kuten henkilökuntammekin. Hoidamme myös maa-ainekuljetukset varmalla otteella. Maansiirtokalustoomme kuuluu kaivurikuormain ja maansiirtoperävaunu, joiden lisäksi saamme tarvittaessa kalustoa ja kuljettajia yhteistyökumppaneidemme kautta. 

Tarjoamiamme palveluita

  • maansiirtotyöt
  • kaivuutyöt ja esim. pihojen pohjatyöt
  • salaojien kaivuut
  • raivaustyöt
  • maa-ainekuljetukset

Ota yhteyttä vuoden ympäri!

Talvisaikaan teemme lumitöitä laajasti Etelä-Karjalassa (Taipalsaari, Lemi, Lappeenranta ja Savitaipale). Talvisaikaan on myös hyvä varmistaa kesän peltotyöt ja olla meihin ajoissa yhteydessä!